BioNederland
Login:
email:
password:
Wachtwoord vergeten?
English Nederlands
BIOKAP
 
EKO Demeter EU Organic

Welkom bij BioNederland - Vereniging Biologische Producenten en Handel

Bent u al lid?
BioNederland organiseert bedrijfsoverstijgende zaken die voor leden individueel teveel tijd of geld kosten of waarvoor de kennis en kunde ontbreekt.

Waarom? Biologisch staat volop in de belangstelling en de sector groeit hard! Dit vraagt om een krachtige vereniging die het opneemt voor haar leden en die werkt aan verdere marktgroei en kwaliteitsontwikkeling.

Vraag het informatiepakket aan via chantal@bionederland.nl of info@bionederland.nl en wordt lid!

< Deze website wordt vernieuwd! Het krijgt een modern jasje, is straks bruikbaar op iedere tablet, gsm en pc en omvat dan vele faciliteiten en nieuws voor leden en het netwerk. U kunt nu de meest actuele informatie over de vereniging opvragen via bovengenoemd mailadres. Excuses voor enig ongemak. >

BioNederland, Vereniging Biologische Producenten en Handel behartigt de belangen van de leden, goed voor een totale omzet in biologische producten van zo'n 2 miljard euro per jaar, en stimuleert de handel in, en verwerking van biologisch gecontroleerde producten. Ze is opgericht in 1995 en was tot 2016 bekend als VBP.

Haar doel, missie en visie zijn gedefinieerd in termen van Why, How en What volgens het principe van de Golden Circle (naar een idee van Simon Sinek):

WHY Wij geloven dat het noodzakelijk is dat biologisch de norm is voor duurzame, transparante en eerlijke voedselketens voor een gezonde toekomst voor mens, dier, plant en planeet.

HOW Door het verbinden, ondersteunen, inspireren en stimuleren van de biologische verwerkers en de handel en door samen te werken met ketenpartners en stakeholders.

WHAT We behartigen de belangen op sectoraal niveau op de thema’s marketing, communicatie, educatie, relatiebeheer, ketenmanagement, kwaliteitsmanagement en wetgeving.

Op deze site leest u meer over de activiteiten en organisatiestructuur.

Word ook lid van BioNederland en profiteer van de vele voordelen!

 
Laatste nieuws
Home  -  Secretariaat  -  Contact  -  Links