Laatste nieuws
Login:
email:
password:
Wachtwoord vergeten?
English Nederlands
BIOKAP
 
EKO Demeter EU Organic

Laatste nieuws

17 september Bionext college over Etiketten (Bunschoten)
Het Bionext College duikt in de beschrijvingen en etikettering van biologische producten. Zowel op het etiket als op een website hoort de beschrijving te voldoen aan een grote hoeveelheid regels. Per productiedatum 13 december 2014 moeten alle producten voldoen aan de nieuwe Verordening (EU) Nr. 1169/2011 verstrekking van voedsel informatie aan consumenten. Klik hier voor meer informatie

8 oktober VBP ledenbijeenkomst (ochtend programma, Amsterdam)
Het moment om met collega's uit de sector bij te praten en over de vereniging van gedachte te wisselen. DE bijeenkomst vindt plaats in Amsterdam bij het kantoor van Ymere. (direct naast restaurant Fifteen, waar het Biocongres van later die dag gehouden wordt) Aanvang is 9.30 uur en wordt afgesloten met een lunch. Inschrijven voor deze kostenloze bijeenkomst en het Biocongres kan via de link.

8 oktober Biocongres, Gezond Gegrond? (middagprogramma, Amsterdam)
De principes van de biologische landbouw houden de belofte in van gezond voedsel. Dat is mooi, want er komt steeds meer aandacht voor gezonde voeding. Daar speelt ook de industrie met succes op in. Een uitgelezen moment dus om te onderzoeken hoe de biologische sector haar voorsprong kan behouden - en haar relevantie vergroot.
Hoofdspreker is Jaap Seidell, hoogleraar voeding en gezondheid en directeur van de afdeling gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit en het VU MC. Vier subthema's zullen verder worden uitgediept: gezonde retail, gezonde landbouw, gezonde bereiding, gezonde handel.
Meer informatie en inschrijven: www.biocongres.nl.

 
 
Laatste nieuws
Home  -  Secretariaat  -  Contact  -  Links